DE WARMSTE WEEK | ROUTE A66

2018

Route A66…

Voor één dag, op 22 december, veranderen we voor een keer in A66 architecten. Want die dag stappen we van ons kantoor in Oostende naar ons kantoor in Gent. Allemaal. Zelfs de minder sportieve architecten.

We stappen, in het kader van de warmste week, voor Anou, het dochtertje van iemand die ons kantoor heel vaak op freelance basis ondersteunt, die aan een bijzondere beperking lijdt en in Rozenweelde verblijft. Elke dag ontfermen zij zich over kinderen met een ontwikkelingsvertraging. Daar krijgen wij het warm van. Steun ons en maak die route A66 echt warm.

Wij zien alvast twee mogelijkheden:

De kredietverlener (sponsor)…

We willen natuurlijk graag wat geld ophalen. Daarom zoeken we zoveel mogelijk kredietverleners: mensen die ons, per kilometer dat een teamlid wandelt, willen steunen. Je kiest hoeveel onze benen waard zijn. Stort je liever een vast bedrag (voor het geval hij of zij de finish niet haalt): dat kan natuurlijk ook.

De wegeniswerker (wandelaar)…

Meewandelen? Bring it on! Als je graag ook 66 km in de benen hebt, dan nodigen we je graag uit om ons team te vergezellen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Het enige wat we van je verwachten is dat je minstens twee kredietverleners (sponsors) kunt warm maken.

Krijgt u het al warm? Doe dan nu mee aan het A66 architecten plan. Neem via onderstaande gegevens contact op met Jolien voor meer info.

Contact & meer info omtrent de sponsoring…

jolien@a1planning.be
059 32 25 90

Start: kantoor Oostende
Joseph Plateaustraat 3
8400 Oostende

Finish: kantoor Gent
Vlasgaardstraat 52
9000 Gent